Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κατερίνα – Αποχαιρετούν τη νεαρή μανούλα και δεν γνωρίζουν τα αίτια θανάτου της

Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κατερίνα – Αποχαιρετούν τη νεαρή μανούλα και δεν γνωρίζουν τα αίτια θανάτου της

Σήμερα γράφεται ο τραγικός επίλογος για την αδικοχαμένη 30χρονη Κατερίνα, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από χειρουργείο που υποβλήθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Η κηδεία της θα τελεσθεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου. Η οικογένεια κάνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα δυο ανήλικά παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Πεκρή 30 ετών από την Πάφο, έχασε τη ζωή της το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου μετέβη σε κωματώδη κατάσταση στις 7 Οκτωβρίου μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε Ιδιωτική Κλινική.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού της δεν διαφάνηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Η οικογένεια της Κατερίνας από την πρώτη στιγμή κατήγγειλαν στις Αρχές ιατρική αμέλεια καθώς το χειρουργείο που είχε υποβληθεί αφορούσε εγχείρηση ρουτίνας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE