Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις - Πόσοι καταγγέλθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις - Πόσοι καταγγέλθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Στα πλαίσια της πρόληψης τροχαίων οδικών συγκρούσεων και αδικημάτων κατά περιουσίας περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν εξετάσεις και στατικούς ελέγχους με αποτέλεσμα να γίνουν 56 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα . 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις 56 καταγγελίες  οι 2 αφορούν τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 42 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας,  1 καταγγελία για οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου , 1 καταγγελία για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και 10 άλλες καταγγελίες για μικρότερα τροχαία αδικήματα.

Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων, συνολικά έγιναν 2 καταγγελίες εκ των οποίων η μία αφορά σοβαρούς τραυματισμούς και η δεύτερη μόνο υλικές ζημιές.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE