Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις - Πόσοι καταγγέλθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις - Πόσοι καταγγέλθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Στα πλαίσια της πρόληψης τροχαίων οδικών συγκρούσεων και αδικημάτων κατά περιουσίας περίπολα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν εξετάσεις και στατικούς ελέγχους με αποτέλεσμα να γίνουν 56 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα . 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τις 56 καταγγελίες  οι 2 αφορούν τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 42 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας,  1 καταγγελία για οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου , 1 καταγγελία για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και 10 άλλες καταγγελίες για μικρότερα τροχαία αδικήματα.

Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων, συνολικά έγιναν 2 καταγγελίες εκ των οποίων η μία αφορά σοβαρούς τραυματισμούς και η δεύτερη μόνο υλικές ζημιές.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.