«Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα»: Δεν πιστεύουν τον χαμό του Στέλιου – Αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά

«Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα»: Δεν πιστεύουν τον χαμό του Στέλιου – Αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά

Τη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Στέλιου Κασάπη, που έγινε γνωστός μετά από ανάρτηση του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού και αδελφού του Μίκη Κασάπη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας ο Στέλιος Κασάπης άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με κορωνοϊό.

Τον Στέλιο έσπευσαν να αποχαιρετήσουν διαδικτυακά φίλοι και γνωστοί κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό και πολύ ξεχωριστό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη και πάντα πρόθυμο να προσφέρει την βοήθεια του. Σε πολλά από τα μηνύματα οι φίλοι του Στέλιου δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του αναφέροντας πως είχε πολλά να προσφέρει.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο πρότυπο οικογενειάρχη όπως τον χαρακτήριζαν ο οποίος αφήνει πίσω του τη σύζυγο του και τα δύο του παιδιά.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν τον λογαριασμό του μετά την είδηση θανάτου του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE