Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Παρελθόν από τη θέση του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους αναμένεται να αποτελέσει ο Ερσάν Σανέρ.

Κι αυτό γιατί φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο που δεν του αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, άνθρωπο που συχνά πυκνά εκθέτει τον Ερντογάν με διάφορους τρόπους, δείχνει τον Σανέρ να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως νέος πρωθυπουργός των κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης».

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος τη θέση του «πρωθυπουργού» θα αναλάβει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου, με την οριστική απόφαση να αναμένεται εντός ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE