Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Παρελθόν από τη θέση του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους αναμένεται να αποτελέσει ο Ερσάν Σανέρ.

Κι αυτό γιατί φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο που δεν του αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, άνθρωπο που συχνά πυκνά εκθέτει τον Ερντογάν με διάφορους τρόπους, δείχνει τον Σανέρ να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως νέος πρωθυπουργός των κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης».

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος τη θέση του «πρωθυπουργού» θα αναλάβει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου, με την οριστική απόφαση να αναμένεται εντός ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE