Θάνος Κοντογιώργης: Είναι ο τρίτος κατά σειρά ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό!

Θάνος Κοντογιώργης: Είναι ο τρίτος κατά σειρά ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ο Θάνος Κοντογιώργης είναι ο τρίτος κατά σειρά ηθοποιός εναντίον του οποίου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό, μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καταγγελία εναντίον του, από συνάδελφό του γυναίκα ηθοποιό, έγινε γραπτώς στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η συγκεκριμένη καταγγελία συμπεριλαμβανόταν στο τελευταίο πακέτο που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Πασχάλης Τσαρούχας, στα τέλη της άνοιξης.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.