Aνησυχία για αύξηση νεογνών στη ΜΕΝΝ του Μακάρειου -

Aνησυχία για αύξηση νεογνών στη ΜΕΝΝ του Μακάρειου -

Ανησυχία για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Μακάρειου Νοσοκομείου, εκφράζει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα.

Σε ανακοίνωση Τύπου, ο Σύνδεσμος αναφέρει περαιτέρω ότι τα νοσηλευόμενα νεογνά έφτασαν μέχρι τα 60 και θεωρεί ότι καθίσταται πλέον αδιαμφισβήτητη η άμεση ανάγκη επέκτασης και αναβάθμισης της ΜΕΝΝ, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και διεθνείς προδιαγραφές.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου, εκφράζουν την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον μεγάλο αγώνα που δίνουν και την αφοσίωση που επιδεικνύουν.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος χαιρετίζει την προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας και του ΟΚΥπΥ για την ορθή στελέχωση της ΜΕΝΝ και τη συνεχή στήριξή τους για το καλό των νεογνών και των οικογενειών τους

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE