ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπληκτοι οι Αστυνομικοί στη Λάρνακα: Γυναίκα γέννησε στο καναπέ του σπιτιού της! Δεν ήξερε ότι ήταν 6 μηνών έγκυος

Έκπληκτοι οι Αστυνομικοί στη Λάρνακα: Γυναίκα γέννησε στο καναπέ του σπιτιού της! Δεν ήξερε ότι ήταν 6 μηνών έγκυος

Βιάστηκε να γεννηθεί το αγοράκι στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να πανικοβάλει τους γονείς του και να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι μετά από το τηλεφώνημα του πανικόβλητου πατέρα. Το νεογέννητο ήταν μόλις 6 μηνών σύμφωνα με τους γιατρούς ενώ η 33χρονη δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος!

Στο Μαιευτικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται γυναίκα από τη Ρουμανία ηλικίας 33 χρόνων, που γέννησε χθες βράδυ πρόωρα ένα αγοράκι, στο διαμέρισμα της στα Περβόλια. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου από Ρουμάνο, ο οποίος με σπαστά ελληνικά και πανικόβλητος ανέφερε ότι η γυναίκα του είχε γεννήσει στο σπίτι.

Ενας λοχίας και ένας αστυνομικός που υπηρετούσαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, μετέβησαν στο διαμέρισμα του ζεύγους και έκπληκτοι αντίκρισαν πάνω στον καναπέ τη γυναίκα να έχει γεννήσει ένα αγοράκι. Το ζεύγος δεν γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε στο διαμέρισμα.

Οι νοσοκόμοι εξέτασαν τη μητέρα και το βρέφος και αφού διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους, τους μετέφεραν με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Εκεί τόσο η μητέρα όσο και το αγοράκι της εξετάστηκαν από γυναικολόγο και παιδίατρο αντίστοιχα, οι οποίοι και διέγνωσαν ότι έχαιραν και οι δύο άκρας υγείας.

Παρά το γεγονός ότι το αγοράκι είχε γεννηθεί πρόωρα, ήταν δηλαδή μόλις έξι μηνών, εντούτοις δεν κατέστη αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top