Θεσσαλονίκη: Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 39χρονος πατέρας - «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα το εμβόλιο»

Θεσσαλονίκη: Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 39χρονος πατέρας - «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα το εμβόλιο»

«Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», δήλωσε ο 39χρονος

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα», τα λόγια αγωνίας ενός ακόμη ανεμβολίαστου νεου ανθρώπου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό και δίνει μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η «ίωση» όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο είπε: «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν "σκόνταψα" κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.

Δείτε το BINTEO EΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE