Θεσσαλονίκη: Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 39χρονος πατέρας - «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα το εμβόλιο»

Θεσσαλονίκη: Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει 39χρονος πατέρας - «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα το εμβόλιο»

«Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», δήλωσε ο 39χρονος

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα», τα λόγια αγωνίας ενός ακόμη ανεμβολίαστου νεου ανθρώπου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό και δίνει μάχη με τον αόρατο εχθρό.

Ο 39χρονος πατέρας δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε μετανιωμένος που δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η «ίωση» όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο είπε: «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν "σκόνταψα" κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο».

«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών με παίρνουν κάθε μέρα στο viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς προτείνω ανεπιφύλακτα το εμβόλιο, αλλά έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.

Δείτε το BINTEO EΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.