Tεύκρος Νεοκλέους: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μετά τον σάλο με την καταγγελία στους δασκάλους

Tεύκρος Νεοκλέους: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μετά τον σάλο με την καταγγελία στους δασκάλους

«Η γενίκευση που διάβασα σε πολλά σχόλια είναι άδικη»

Σάλο φαίνεται να προκάλεσε η ανάρτηση του Τεύκρου Νεοκλέους, με τον ίδιο να επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής στην πρώτη του ανάρτηση ανέφερε τη δυσαρέσκειά του σε σχέση με μερικούς χειρισμούς που κάνουν ορισμένοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία και πόσο επηρεάζουν αυτά τη ψυχοσύνθεση των μαθητών.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE