Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 25χρονου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, την Πέμπτη γύρω στις 20:30 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενεργούσαν ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων στην περιοχή Πυκνή, στον κύριο δρόμο του Κάθηκα προς την Πέγεια. 

Στο πλαίσιο των ελέγχων ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 25χρονο από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά την διάρκεια της έρευνες εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος ανέφερε πως η πιο πάνω ποσότητα κάνναβης του ανήκει και ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ από μέλη της Τροχαίας Πάφου και εντοπίστηκε θετικός. 

Η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου διερευνούν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE