Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 25χρονου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, την Πέμπτη γύρω στις 20:30 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενεργούσαν ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων στην περιοχή Πυκνή, στον κύριο δρόμο του Κάθηκα προς την Πέγεια. 

Στο πλαίσιο των ελέγχων ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 25χρονο από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά την διάρκεια της έρευνες εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος ανέφερε πως η πιο πάνω ποσότητα κάνναβης του ανήκει και ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ από μέλη της Τροχαίας Πάφου και εντοπίστηκε θετικός. 

Η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου διερευνούν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.