Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπό κράτηση 25χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 25χρονου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, την Πέμπτη γύρω στις 20:30 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενεργούσαν ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων στην περιοχή Πυκνή, στον κύριο δρόμο του Κάθηκα προς την Πέγεια. 

Στο πλαίσιο των ελέγχων ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 25χρονο από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά την διάρκεια της έρευνες εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος ανέφερε πως η πιο πάνω ποσότητα κάνναβης του ανήκει και ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Την ίδια ώρα ο 25χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ από μέλη της Τροχαίας Πάφου και εντοπίστηκε θετικός. 

Η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου διερευνούν το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE