ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ψέματα και αλλοπρόσαλους ισχυρισμούς» από την 55χρονη για τον δήθεν βιασμό - Η αντίδραση του τέως Μητροπολίτη

«Ψέματα και αλλοπρόσαλους ισχυρισμούς» από την 55χρονη για τον δήθεν βιασμό - Η αντίδραση του τέως Μητροπολίτη

Καταπέλτης το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου για την 55χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσόστομο για βιασμό που όπως ισχυριζόταν διαπράχθηκε πριν από δέκα χρόνια. 

Στο ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου γίνεται αναφορά στην κατηγορούμενη για ψέματα και αλλοπρόσαλους ισχυρισμούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνει αποδεκτή η μαρτυρία της και να αθωωθεί ο τέως Μητροπολίτης. 

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενες δικάσιμους ο Μητροπολίτης με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο απέρριπτε τους ισχυρισμούς της 55χρονης γυναίκας, από τη Λάρνακα.

Μετά και την απόφαση του Κακουργιοδικείο ο δικηγόρος του τέως Μητροπολίτη, Μιχάλης Πικκής ανάφερε ότι το Δικαστήριο μέσα από μία εξονυχιστική ανάλυση της μαρτυρίας, έκρινε την παραπονούμενη αναξιόπιστη, διαπιστώνοντας ότι περιέπεσε σε καίριες αντιφάσεις, πρόβαλε ψευδείς ισχυρισμούς, τόσο στην κατάθεσή της, όσο και σε άλλους μάρτυρες και στην εκπομπή της Ελίτας.

Ο 83χρονος πρώην ανώτερος ιεράρχης στο τέλος της διαδικασίας εξέφρασε πως νιώθει δικαιωμένος και ότι η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, με σύνθεση, Ν.Γερολέμου, Πρόεδρο, Στ. Τσιβιτανίδου-Κίζη, ΑΕΔ που συνεδρίασε σήμερα 22.10.21, αθώωσε και απάλλαξε τον κατηγορούμενο από την κατηγορία βιασμού που αντιμετώπιζε.

Η υπόθεση της Κατηγορούσας Αρχής στηριζόταν στη μαρτυρία της παραπονούμενης, η οποία δεν έγινε αποδεκτή και απορρίφθηκε, αφού αυτή περιέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, ψέματα και αλλοπρόσαλους ισχυρισμούς σε ουσιαστικά, κύρια και καίρια σημεία.

Η ακροαματική διαδικασία διεξάχθηκε κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας της παραπονούμενης.


Κακουργιοδικείο Λάρνακας/Αμμοχώστου

22.10.21

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top