Το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας διαπίστωσε την ενοχή κατηγορουμένου σε υπόθεση εμπορίας προσώπων

Το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας διαπίστωσε την ενοχή κατηγορουμένου σε υπόθεση εμπορίας προσώπων

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διαπίστωσε την ενοχή κατηγορουμένου σε υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση και παρενόχληση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Σημείωσε ότι το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

«Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 2000-2004 και το θύμα εκείνη την περίοδο ήταν ανήλικο. Σημειώνεται ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στο Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων τον Φεβρουάριο του 2021 από τον παραπονούμενο, ο οποίος ακολουθούμενες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες αναγνωρίστηκε ως θύμα εμπορίας προσώπων», πρόσθεσε.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι η υπόθεση αυτή εντάσσεται στον αριθμό υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης, τις οποίες διερευνούσε ή διερευνά η Αστυνομία.

Όπως είπε, από τα γεγονότα της υπόθεσης, φάνηκε ότι ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του και την ευαλωτότητα του θύματος.

Καταλήγοντας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε στο δικαστήριο και το Δικαστήριο κατά την επιβολή της ποινής έλαβε υπόψιν την παραδοχή του δράστη και το χρονικό διάστημα που διέρρευσε από τη διάπραξη των αδικημάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE