The Bachelor: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι – Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ των κοριτσιών - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι – Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ των κοριτσιών - ΒΙΝΤΕΟ

Το «επίπεδο» τους έδειξαν για ακόμα μια φορά οι επίδοξες νύφες στο Bachelor. Γιώτα και Νικόλ έγιναν μαλλιά κουβάρια και τα «γαλλικά» τους έβαλαν «φωτιά» στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη ανέφερε στη δεύτερη ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά και άρχισε να την βρίζει.

Η Νικόλ δεν άντεξε και ξεκίνησε να ουρλιάζει σε όλη την βίλα: «Πες μου τι είπες τώρα! Παλιό…τι;».

Και συνέχισε: «Δεν επιτρέπω σε κανένα να με προσβάλει έτσι. Με έχουν ήσυχη και για αδιάφορη. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα και με έχουν φέρει εκτός εαυτού. Δεν βγάζεις άκρη με αυτές».

Οι ψυχραιμότερες έλαβαν δράση, και η Αθηνά Νέα Υόρκη πήγε ένα πιάτο σπανακόπιτα για το συμβάν έληξε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Ενημέρωσε τη Μελόνι για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Οι κοινές ιδέες και το όραμα Κύπρου-Ιταλίας

Στην ισχυρή κοινή επιθυμία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ιταλίας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων ανάμεσα τους, εξέφρασαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Τζόρτζια Μελόνι, κατά τη συνάντηση τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλιδης στην Ιταλία.