Διέρρηξαν οικία στη Λεμεσό και έκλεψαν αυτοκίνητο - Τους 'τσάκωσαν' και τους πέρασαν χειροπέδες

Διέρρηξαν οικία στη Λεμεσό και έκλεψαν αυτοκίνητο - Τους 'τσάκωσαν' και τους πέρασαν χειροπέδες

Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 7μ.μ και 7.30μ.μ., στις 21-22/10/2021, άγνωστοι διέρρηξαν οικία που βρίσκεται στη Λεμεσό και έκλεψαν ένα αυτοκίνητο.

Περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε σήμερα (23/10) τα ξημερώματα το εν λόγω αυτοκίνητο, να κινείται σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού ανακόπηκε διαπιστώθηκε, ότι οδηγείτο από 30χρονο, με συνοδηγό 27χρονη.

Εναντίον και των δύο προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE