Συγκινητική κίνηση: Οικογένεια ζούσε χωρίς ψυγείο - «Τώρα δεν θα χαλούν τα πράγματα μας»

Συγκινητική κίνηση: Οικογένεια ζούσε χωρίς ψυγείο - «Τώρα δεν θα χαλούν τα πράγματα μας»

Εν έτη 2021 βαδίζοντας στο 2022, σε μια Ευρωπαϊκη χώρα θα πίστευε κανείς πως η λέξη "φτώχεια" δεν θα υπήρχε στο λεξιλόγιο, πόσο μάλλον να την βιώνουν συνάνθρωποι μας.

Δυστυχώς, οικογένειες δεν εχουν τα βασικά για να ζήσουν, και αυτό είναι ένα φαινόμενο που θα έπρεπε να προβληματίσει.

Ωστόσο, υπάρχει ανθρωπιά και ενωμένοι οι πολίτες της Κύπρου μέσα απο διάφορες εθελοντικές δράσεις προσφέρουν και αγκαλιάζουν με αγαπή , άπορες οικογένειες και ανθρώπους.

Οπως η πιο κάτω περίπτωση την οποία δημοσίευσε,η δημιουργός του Αγκαλιάζω με αγάπη και εθελόντρια της πρώτης γραμμής: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE