Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα και η επίσκεψη του συμπίπτει με την 30ή επέτειο της εκλογής του στον θρόνο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
«Εκτιμούμε το γεγονός ότι η Αυτού Αγιότης είναι ένας κορυφαίος υποστηρικτής του κόσμου για τον διαθρησκευτικό διάλογο και την ειρήνη», έγραψαν οι γερουσιαστές, συγχαίροντας συγκεκριμένα την ιστορική, όπως λένε, πράξη της προσευχής για την ειρήνη με τον Πάπα Φραγκίσκο στον τάφο του Χριστού, στην Ιερουσαλήμ, το 2014 επισημαίνοντας παράλληλα την υψηλή εκτίμηση τους και χαρακτηρίζοντας τον Πατριάρχη ως έναν κατεξοχήν διεθνή ηγέτη για τα ζητήματα του περιβάλλοντος.
«Αυτή η επίσκεψη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για το Κογκρέσο μας και το Εκτελεστικό Σώμα να ακολουθήσουν τα βήματα του Οικουμενικού Πατριάρχη και να καταδείξουν την αμοιβαία επιθυμία μας για την ειρήνης και τη συνεργασία» καταλήγουν.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




