Ισημερινός: Δολοφονήθηκε ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας, Άλεξ Κινόνες

Ισημερινός: Δολοφονήθηκε ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας, Άλεξ Κινόνες

Σοκ έχει προκαλέσει στον Ισημερινό και στην παγκόσμια κοινότητα του στίβου η είδηση της δολοφονίας του Άλεξ Κινόνες.

Ο 32χρονος σπρίντερ, κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 στην Ντόχα, δολοφονήθηκε από πυροβολισμούς αγνώστων στην πόλη Γκουαγιαγκίλ.

Ο Κινόνες ήταν ο κορυφαίος σπρίντερ της χώρας και αγωνιζόταν στα 100μ., 200μ. και 400μ., ενώ είχε πολλές διακρίσεις σε παναμερικανικούς και αγώνες της Λατινικής Αμερικής.

Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ είχε προκριθεί για τους αγώνες του Τόκιο, αλλά αποκλείστηκε ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή τους αφού παραβίασε τους κανόνες της WADA.

Πηγή: newbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE