Ιράν: Πολιτικός χαστουκίζει κυβερνήτη - Ήταν έξαλλος γιατί έκανε άνδρας στη γυναίκα του το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ιράν: Πολιτικός χαστουκίζει κυβερνήτη - Ήταν έξαλλος γιατί έκανε άνδρας στη γυναίκα του το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Το περιστατικό συνέβη σε ομιλία του αξιωματούχου – Τον... μάζεψε η ασφάλεια αφού είχε χειροδικήσει.


Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ιράν όταν πολιτικός της χώρας χειροδίκησε κατά Ιρανού αξιωματούχου σε δημόσια ομιλία του δεύτερου.

Την ώρα που το «θύμα» ήταν στο βήμα και μιλούσε στο κοινό, ο πολιτικός ανέβηκε πάνω, πλησίασε τον νέο κυβερνήτη Abedin Khorram και απευθείας, χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε. Σύμφωνα με μία μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail, ο άνδρας ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο Covid-19 από έναν άνδρα γιατρό.

Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, «γκρεμίζοντας» μάλιστα και μια κουρτίνα

Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE