Στο νοσοκομείο ο Πατριάρχης Βαθρολομαίος – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο ο Πατριάρχης Βαθρολομαίος – Τι συνέβη

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία

Αμέσως πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington University για ιατρική παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE