Εντοπίστηκαν 96 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 96 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ενενήντα έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα, από συνολικά 19,924 τεστ, όπως ανακοινώθηκε από το «υπουργείο υγείας».


Εκ των 96 κρουσμάτων, τα 32 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενω 64 είναι περιστατικά στην κοινότητα.

Από αυτά, 32 κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 15 στην Κερύνεια, 13 στην Αμμόχωστο, τρία στο Τρίκωμο και ένα στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 21,706 και έχουν καταγραφεί 87 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.