Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το σύστημα φωτοεπισήμανσης για τροχαίες παραβάσεις.

Οι καταγγελίες για όσους πιαστούν για τροχαίες παραβάσεις από τις κάμερες θα αρχίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του συστήματος, θα τοποθετηθούν 20 σταθερές κάμερες και 16 κινητές, ενώ τους επόμενους έξι μήνες θα τοποθετηθούν ακόμη 66 κάμερες.

'Οσο αφορά τις παραβάσεις, το φλας θα ανάβει αν υπερβούμε το όριο ταχύτητας, αν παραβιάσουμε το κόκκινο καθώς και τη γραμμή στάσης.

Το εξώδικο για παραβίαση της γραμμής στάσης ανέρχεται στα 25 ευρώ, για παραβίαση του κόκκινου στα 300 ευρώ, ενώ για ταχύτητα κυμαίνεται από 30 μέχρι 375 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE