Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το σύστημα φωτοεπισήμανσης για τροχαίες παραβάσεις.

Οι καταγγελίες για όσους πιαστούν για τροχαίες παραβάσεις από τις κάμερες θα αρχίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του συστήματος, θα τοποθετηθούν 20 σταθερές κάμερες και 16 κινητές, ενώ τους επόμενους έξι μήνες θα τοποθετηθούν ακόμη 66 κάμερες.

'Οσο αφορά τις παραβάσεις, το φλας θα ανάβει αν υπερβούμε το όριο ταχύτητας, αν παραβιάσουμε το κόκκινο καθώς και τη γραμμή στάσης.

Το εξώδικο για παραβίαση της γραμμής στάσης ανέρχεται στα 25 ευρώ, για παραβίαση του κόκκινου στα 300 ευρώ, ενώ για ταχύτητα κυμαίνεται από 30 μέχρι 375 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE