Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το σύστημα φωτοεπισήμανσης για τροχαίες παραβάσεις.

Οι καταγγελίες για όσους πιαστούν για τροχαίες παραβάσεις από τις κάμερες θα αρχίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του συστήματος, θα τοποθετηθούν 20 σταθερές κάμερες και 16 κινητές, ενώ τους επόμενους έξι μήνες θα τοποθετηθούν ακόμη 66 κάμερες.

'Οσο αφορά τις παραβάσεις, το φλας θα ανάβει αν υπερβούμε το όριο ταχύτητας, αν παραβιάσουμε το κόκκινο καθώς και τη γραμμή στάσης.

Το εξώδικο για παραβίαση της γραμμής στάσης ανέρχεται στα 25 ευρώ, για παραβίαση του κόκκινου στα 300 ευρώ, ενώ για ταχύτητα κυμαίνεται από 30 μέχρι 375 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE