Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα οι κάμερες στους δρόμους - Σε εφαρμογή η πιλοτική φάση λειτουργίας τους

Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το σύστημα φωτοεπισήμανσης για τροχαίες παραβάσεις.

Οι καταγγελίες για όσους πιαστούν για τροχαίες παραβάσεις από τις κάμερες θα αρχίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του συστήματος, θα τοποθετηθούν 20 σταθερές κάμερες και 16 κινητές, ενώ τους επόμενους έξι μήνες θα τοποθετηθούν ακόμη 66 κάμερες.

'Οσο αφορά τις παραβάσεις, το φλας θα ανάβει αν υπερβούμε το όριο ταχύτητας, αν παραβιάσουμε το κόκκινο καθώς και τη γραμμή στάσης.

Το εξώδικο για παραβίαση της γραμμής στάσης ανέρχεται στα 25 ευρώ, για παραβίαση του κόκκινου στα 300 ευρώ, ενώ για ταχύτητα κυμαίνεται από 30 μέχρι 375 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE