Χάθηκαν τα ίχνη 13χρονης και 18χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χάθηκαν τα ίχνη 13χρονης και 18χρονης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Maria Flavia Malic, 13 ετών και της Anamaria Pana, 18 ετών και οι δύο από τη Ρουμανία, οι οποίες απουσιάζουν από την οικία τους στην Πάφο, από τις 6μ.μ. χθες, 24 Οκτωβρίου 2021.

Η 13χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μακριά, ίσια, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά το χρόνο της αναχώρησής της φορούσε μαύρο μπουφάν με κουκούλα, μακρύ τζιν παντελόνι, χρώματος γκρίζου και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Η 18χρονη περιγράφεται επίσης ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μακριά, ίσια, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά το χρόνο της αναχώρησής της από την οικία, φορούσε μπεζ μπουφάν με κουκούλα, μακρύ τζιν παντελόνι, χρώματος μαύρου, άσπρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας με σκελετό μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE