ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

Το ΔΣ του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα αναφέρει ότι μετά και το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που κατονομάζονται στα Pandora Papers, με ονομαστική αναφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, θεωρεί ότι η παραίτησή του είναι πλέον μονόδρομος.


Εκφράζει τη θέση ότι και για την ουσία του θέματος, «η παραίτηση του Ν. Αναστασιάδη είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει η Κύπρος μέρος της αξιοπιστίας που συστηματικά αυτός της στερεί».

Συμπληρώνει πως «διαφορετικά, πέρα από την απομόνωση, τον χλευασμό, και την απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας εξαιτίας του, οτιδήποτε άλλο στο εξής δεν θα έχει κανένα νόημα» και καλεί τον ΔΗΣΥ, έστω και την υστάτη, να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE