ΕΛΛΑΔΑ: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι

ΕΛΛΑΔΑ: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός.


Ένα κοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε από όχημα σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το παιδάκι μαζί με τους κηδεμόνες του είχε πάει στην παιδική χαρά όταν, λίγο πριν τις 16:00, διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε έξω στον δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγάκι που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή με μικρά σημάδια βελτίωσης.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου οδηγού του οχήματος.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE