Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

«Οι γυναίκες αισθάνονται όλο και πιο άνετα να πληρώνουν για σεξ προκειμένου να πάρουν (στο κρεβάτι) αυτό ακριβώς που θέλουν», υποστηρίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας.

Το όνομα του Τζέικ Ράιαν και τα χρόνια του τριάντα τρία. Τυπικά είναι «ελεύθερος», το τηλέφωνό του δέχεται ωστόσο ανελλιπώς μηνύματα από τις πλούσιες «φίλες» του, που πληρώνουν έως και 5.000 δολάρια για τη συντροφιά του. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.