Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

«Οι γυναίκες αισθάνονται όλο και πιο άνετα να πληρώνουν για σεξ προκειμένου να πάρουν (στο κρεβάτι) αυτό ακριβώς που θέλουν», υποστηρίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας.

Το όνομα του Τζέικ Ράιαν και τα χρόνια του τριάντα τρία. Τυπικά είναι «ελεύθερος», το τηλέφωνό του δέχεται ωστόσο ανελλιπώς μηνύματα από τις πλούσιες «φίλες» του, που πληρώνουν έως και 5.000 δολάρια για τη συντροφιά του. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE