Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

Εργάτης του έρωτα με «μισθό» 5.000 ευρώ την ημέρα – Η λίστα με τις «πελάτισσες», οι προκρατήσεις και οι… εκπτώσεις

«Οι γυναίκες αισθάνονται όλο και πιο άνετα να πληρώνουν για σεξ προκειμένου να πάρουν (στο κρεβάτι) αυτό ακριβώς που θέλουν», υποστηρίζει ο πιο ακριβοπληρωμένος συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας.

Το όνομα του Τζέικ Ράιαν και τα χρόνια του τριάντα τρία. Τυπικά είναι «ελεύθερος», το τηλέφωνό του δέχεται ωστόσο ανελλιπώς μηνύματα από τις πλούσιες «φίλες» του, που πληρώνουν έως και 5.000 δολάρια για τη συντροφιά του. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.