Οι πρώτες φωτογραφίες: Το είπε και το έκανε - Στη Ρώμη ο Μερκής με την Άντρεα Κυριάκου

Οι πρώτες φωτογραφίες: Το είπε και το έκανε - Στη Ρώμη ο Μερκής με την Άντρεα Κυριάκου

Το είπε και το έκανε, η Άντρεα Κυριάκου.

Μετά την απόφαση του Γιώργου Μερκή να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, η Άντρεα Κυριάκου περίμενε πως και πως ένα ταξίδι ρομαντικό με τον σύζυγο της.

Ερωτευμένη όσο ποτέ άλλωτε, η Άντρεα Κυριάκου, εκφράζει πόσο σημαντικό είναι να περνά ένα ζευγάρι μαζί χρόνο, μετά την απόκτηση ενός παιδιού.

Κάτι που στερήθηκε αρκετά λόγω των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων του συζύγου της, ο απεριόριστος χρόνος να τον απολαμβάνει καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.