ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καίγεται οικία στην επαρχία Λευκωσίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Καίγεται οικία στην επαρχία Λευκωσίας - Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στην Κοινότητα Γαλάτας Επαρχίας Λευκωσίας λίγο μετά τις 7:25.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου.

Επιπρόσθετα ανταποκρίθηκε και ένα πυροσβεστικό όχημα από Σταθμό Λακατάμιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει όχημα στη Λευκωσία - Φωτογραφία από το σημείο

Στο μέρος του επεισοδίου βρίσκονταν για υποστήριξη και πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Η πρώτη πληροφορία αναφέρει ότι καίγεται η στέγη ξύλινης κατοικίας. Καίγεται η στέγη και το εσωτερικό. Πρόκειται για εξοχική κατοικία.

Διευκρινίζεται ότι δεν υπήρχαν άτομα εντός και δεν κινδύνεψε κανείς.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE