Συνεχίζονται οι καταγγελίες σε υποστατικά για παραβίαση των μέτρων

Συνεχίζονται οι καταγγελίες σε υποστατικά για παραβίαση των μέτρων

Σε 14 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 
Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 07:00 σήμερα διενεργήθηκαν 2.985 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.243 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 186 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 540 έλεγχοι με 1 πολίτη να καταγγέλλεται, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 1 υποστατικό έπειτα από 132 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 351 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 285 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Τα τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 193 και 55 έλεγχοι αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE