Χειροπέδες σε ανήλικο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου

Χειροπέδες σε ανήλικο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου

Υπόθεση παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικού οργάνου, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 15χρονου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση, 15χρονος.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Πάφου χθες το βράδυ. Ανακρινόμενος, προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE