Χειροπέδες σε ανήλικο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου

Χειροπέδες σε ανήλικο για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου

Υπόθεση παράνομης χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικού οργάνου, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 15χρονου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση, 15χρονος.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Πάφου χθες το βράδυ. Ανακρινόμενος, προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.