ΕΛΛΑΔΑ

Στεφανία Τζαφέρη – «Με απειλούν» ακόμα λέει η γνωστή food blogger

Στεφανία Τζαφέρη – «Με απειλούν» ακόμα λέει η γνωστή food blogger

Σοκαριστικές ήταν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στα social media η διάσημη food blogger, Στεφανία Τζαφέρη μετά τον ξυλοδαρμό της. Μάλιστα, αυτές είχαν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media, κάποιες από τις οποίες ήταν υβριστικές και επιθετικές προς εκείνη.

Η Στεφανία Τζαφέρη, μιλώντας στη Realnews, κατήγγειλε ότι συνεχίζει να δέχεται απειλές. «Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Καθημερινά λαμβάνω μηνύματα εκφοβισμού. Με απειλούν ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι και πως γνωρίζουν πού μένω και πού ψωνίζω», αναφέρει η food blogger.

Απειλές από τη Χρυσή Αυγή

«Οι απειλές προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορώ να πω υπεύθυνα γιατί με απειλούν αυτοί, αλλά υποθέτω ότι ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί στο παρελθόν είχα γράψει στο Twitter πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν είναι αθώα. Τώρα βρήκαν την ευκαιρία και με απειλούν ως αντίποινα γι’ αυτά που είχα γράψει», σημειώνει η Στεφανία Τζαφέρη.

Η ίδια προσθέτει ότι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με τις πεποιθήσεις του συντρόφου της, δεν είναι αλήθεια. «Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε ότι είναι “αντίφα”, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει», αναφέρει.

«Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα και ότι προσποιούμαι πως συνέβη κάτι. Δεν πείστηκαν από τις εικόνες που είδαν; Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;», αναρωτιέται η food blogger, η οποία δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το χτυπημένο της πρόσωπο, λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε.

 

«Έτσι, για να υπάρχει», είχε γράψει στην ανάρτησή της στο Twitter, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αρχικά πώς προκλήθηκε ο τραυματισμός της.

«Να προστατεύσω την επόμενη γυναίκα»

«Θεωρώ ότι, μέσα από τον δικό μου Γολγοθά, έχω συμβάλει θετικά στον αγώνα κατά της κακοποίησης των γυναικών. Εγώ αυτό που θέλω είναι, αν κάποια γυναίκα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση με εμένα, να σκεφτεί ότι δεν είναι μόνη και να βρει το θάρρος να απευθυνθεί στις Αρχές», σημειώνει η διάσημη food blogger. Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατεύσω την επόμενη γυναίκα. Τα θύματα πρέπει να μιλούν. Δεν πρέπει να υπάρχουν κλειστά στόματα».

Η Στεφανία Τζαφέρη δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά τη δημοσιοποίηση του ξυλοδαρμού της, γεγονός που, όπως υποστηρίζει η ίδια, τη γεμίζει με δύναμη. «Ακόμα δεν είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω συνέλθει από το σοκ και το μάτι μου είναι ακόμα κλειστό. Είμαι ξαπλωμένη και με δυσκολία μπορώ να σηκωθώ. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι ο τεράστιος όγκος μηνυμάτων υποστήριξης που έχω δεχθεί αυτές τις ημέρες. Βέβαια, σε αυτά τα μηνύματα δεν έλειψαν και κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που με ρωτούσαν αν θέλω να εκδικηθούν τον άνθρωπο που μου συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο», λέει η food blogger και αποκαλύπτει τις μελλοντικές νομικές κινήσεις της.

«Το προσεχές διάστημα, όταν μου το επιτρέψει η υγεία μου, θα πάω να καταθέσω μήνυση. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι υπάρχει σωφρονιστικό σύστημα και θέλω να ακολουθήσω κάθε νόμιμο-νομικό μου δικαίωμα», καταλήγει η Στεφανία Τζαφέρη.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top