«Είμαι ομοφυλόφιλος»: Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που το λέει δημόσια - BINTEO

«Είμαι ομοφυλόφιλος»: Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που το λέει δημόσια - BINTEO

Ο Τζος Κάβαλο έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο, που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

O Αυστραλός αμυντικός της Adelaide United ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας σε όλο τον κόσμο πως είναι ομοφυλόφιλος. Πρόκειται για κάτι που ουδείς άλλος έχει κάνει στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω.

Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι…» είναι η αλήθεια του Κάβαλο.

Πηγή: shootandgoal.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE