Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza, κ. Σωτήρης Σιγάλας που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κοινού και οι πωλήσεις των καταστημάτων, και κυρίως, το κλίμα χαράς και ζεστασιάς που δημιουργήθηκε τόσο κατά τις πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις που κόσμησαν το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο στο Neo Plaza, όσο και κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας.»
Περισσότερες από 40,000 κόσμου επισκέφτηκαν το Neo Plaza, σπεύδοντας να αποκτήσουν μια πρώτη γεύση αναψυχής και smart shopping, σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο χώρο, όπου όλες τις εποχές του χρόνου μπορούν να απολαμβάνουν διασκέδαση, καλό φαγητό και έξυπνα ψώνια.
Υπόψη ότι στο Neo Plaza συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός διεθνών εμπορικών καταστημάτων επώνυμης μόδας και επιλεγμένων προϊόντων, ενώ οι χώροι εστίασης προσφέρουν εναλλακτικές εμπειρίες επιπέδου, καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα καταναλωτικών και ψυχαγωγικών αναγκών για όλους, μικρούς και μεγάλους!


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




