Αφήνει πίσω την απογοήτευση, πρέπει να σηκώσει ψηλά το κεφάλι

Αφήνει πίσω την απογοήτευση, πρέπει να σηκώσει ψηλά το κεφάλι

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Δόξα, ένα τρίποντο που θα τον έπαιρνε στην τετράδα, ενώ θα είχε κάνει και το τρία στα τρία πριν το πρόγραμμα «φωτιά» που έχει.

Παρά τις πολλές απουσίες, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν μια πολύ εμφάνιση ωστόσο, δεν τη συνδύασαν με το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη, και στο τέλος «έσωσαν» τουλάχιστον τον βαθμό.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE