The Voice: 19χρονη Kύπρια «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

The Voice: 19χρονη Kύπρια  «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

Στη σκηνή του Voice επέλεξε να βρεθεί η Μαρία Συμέου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Η 19χρονη από την Κύπρο βρέθηκε στο μουσικό τάλεντ σόου με μοναδικό στόχο να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches.

Η διαγωνιζόμενη του The Voice εκμυστηρεύτηκε στο εισαγωγικό της απόσπασμα πως έχει αδυναμία στο ρεμπέτικο τραγούδι ενώ επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ο πασατέμπος» σε μια διαφορετική ενορχήστρωση.

Πολύ πολύ νωρίς ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα του για να την διεκδικήσει.

Στη συνέχεια, τον ακολούθησαν ο Πάνος Μουζουράκης και σχεδόν ταυτόχρονα ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE