The Voice: 19χρονη Kύπρια «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

The Voice: 19χρονη Kύπρια  «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

Στη σκηνή του Voice επέλεξε να βρεθεί η Μαρία Συμέου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Η 19χρονη από την Κύπρο βρέθηκε στο μουσικό τάλεντ σόου με μοναδικό στόχο να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches.

Η διαγωνιζόμενη του The Voice εκμυστηρεύτηκε στο εισαγωγικό της απόσπασμα πως έχει αδυναμία στο ρεμπέτικο τραγούδι ενώ επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ο πασατέμπος» σε μια διαφορετική ενορχήστρωση.

Πολύ πολύ νωρίς ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα του για να την διεκδικήσει.

Στη συνέχεια, τον ακολούθησαν ο Πάνος Μουζουράκης και σχεδόν ταυτόχρονα ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE