The Voice: 19χρονη Kύπρια «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

The Voice: 19χρονη Kύπρια  «γκρέμισε» με ρεμπέτικο τους coaches - BINTEO

Στη σκηνή του Voice επέλεξε να βρεθεί η Μαρία Συμέου στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Η 19χρονη από την Κύπρο βρέθηκε στο μουσικό τάλεντ σόου με μοναδικό στόχο να κατορθώσει να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches.

Η διαγωνιζόμενη του The Voice εκμυστηρεύτηκε στο εισαγωγικό της απόσπασμα πως έχει αδυναμία στο ρεμπέτικο τραγούδι ενώ επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ο πασατέμπος» σε μια διαφορετική ενορχήστρωση.

Πολύ πολύ νωρίς ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα του για να την διεκδικήσει.

Στη συνέχεια, τον ακολούθησαν ο Πάνος Μουζουράκης και σχεδόν ταυτόχρονα ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE