Συνέλαβαν τον πατριό της – 16χρονη στη Λάρνακα τον κατήγγειλε ότι την παρενοχλεί χρόνια τώρα

Συνέλαβαν τον πατριό της – 16χρονη στη Λάρνακα τον κατήγγειλε ότι την παρενοχλεί χρόνια τώρα

Νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης διερευνά η αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com, 16χρονη  κατήγγειλε στην Αστυνομία Λάρνακας ότι ο Αιγύπτιος πατριός της την παρενοχλεί από τα 12 της χρόνια.

Η αστυνομία διερευνά τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ενώ πριν από λίγο συνέλαβαν τον ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε για ανάκριση.

Περισσότερα σε λίγο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE