ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έσπασε» ο συνεργάτης του Αζέρου στην ανάκριση – Έδειξε και τρίτο πιστόλι στην Πάφο

«Έσπασε» ο συνεργάτης του Αζέρου στην ανάκριση – Έδειξε και τρίτο πιστόλι στην Πάφο

Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση του 38χρονου Αζέρου, ο οποίος φαίνεται καθημερινά να αποκαλύπτεται με τα τεκμήρια που εντοπίζονται και συνδέονται με τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συλληφθέντων ομολόγησε στην ανάκριση δίνοντας στους ανακριτές ακόμη περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση. Πρόκειται για το άτομο που συνελήφθη δεύτερο μετά τον Αζέρο, καθώς τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα είχαν αποκαλύψει την επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους.

Ο 27χρονος από το Πακιστάν, είχε συλληφθεί στις 12 Οκτωβρίου στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται ως διανομέας φαγητού. Μάλιστα η δουλειά του φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην υπόθεση αφού μπουφάν με το λογότυπο της εταιρίας είχαν δοθεί στον Αζέρο για να διακινείται χωρίς να τον υποπτεύονται. Σημειώνεται ότι παρόμοιας φύσεως τεκμήρια παρελήφθησαν και από τους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες. Οι τρεις επίσης από το Πακιστάν και ο ένας από τον Λίβανο.

Όπως ομολόγησε στους ανακριτές ο 27χρονος είχε στην κατοχή του πιστόλι, το οποίο εντοπίστηκε πριν από περίπου πέντε ημέρες σε οικία στην Πάφο, με την οποία σχετιζόταν ο συνεργάτης του 38χρονου. Μαζί με το πιστόλι εντοπίστηκε και σιγαστήρας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας είχαμε αναφέρει ότι εντός των επόμενων ημερών η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο δικαστήριο. Οι ανακριτές έχουν ήδη συλλέξει όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους, τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό για να μπορεί να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση, έχοντας ωστόσο το μεγάλο μειονέκτημα μη χρήσης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων μετά την απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι μετά την καταχώρηση της υπόθεσης το Δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσο ο 38χρονος θα παραμείνει υπόδικος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top