Απίστευτη εξέλιξη - Εντοπίστηκε μετά από δύο εβδομάδες η 4χρονη Κλιό στην Αυστραλία – ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη εξέλιξη - Εντοπίστηκε μετά από δύο εβδομάδες η 4χρονη Κλιό στην Αυστραλία – ΒΙΝΤΕΟ

Η 4χρονη Κλιό Σμιθ, η οποία χάθηκε από ένα κάμπινγκ στη Δυτική Αυστραλία πριν από από δύο εβδομάδες περίπου, βρέθηκε ζωντανή και είναι καλά, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Οι Αρχές εντόπισαν την Κλιό σε ένα κλειδωμένο σπίτι στο Κάρναρβον και ένας ντόπιος συνελήφθη.

«Έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η αστυνομική δύναμη της Δυτικής Αυστραλίας έσωσε την Κλιό Σμιθ», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Η Κλιό είναι ζωντανή και είναι καλά. Ένας από τους αστυνομικούς την σήκωσε στην αγκαλιά του και τη ρώτησε: “Πώς σε λένε;”. Είπε, “Με λένε Κλιό”», πρόσθεσε.

Η Κλιό επανενώθηκε με τους γονείς της λίγο αργότερα: 

enikos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE