ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο τραπέζι πρόταση για παράταση υφιστάμενων μέτρων και τον Δεκέμβριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο τραπέζι πρόταση για παράταση υφιστάμενων μέτρων και τον Δεκέμβριο

Πρόταση για παράταση των υφιστάμενων μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 2021, θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Υγείας θα παρουσιάσει, επίσης, πρόταση για τη χορήγηση ενισχυτικής δόσης εμβολίου στα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω, νοουμένου ότι έχει παρέλθει περίοδος 6 μηνών.

Πηγή του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι η πρόταση θα περιλαμβάνει και τα άτομα με σοβαρή παχυσαρκία, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 09:00.

Σημειώνεται πως το διάταγμα με τα ισχύοντα μέτρα λήγουν την Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE