Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 44χρονος που παρασύρθηκε από όχημα

Διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 44χρονος που παρασύρθηκε από όχημα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 44χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε τροχαία σύγκρουση, που συνέβη στη Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν ο 44χρονος ο οποίος βρισκόταν πεζός στο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη κάτοικος Λεμεσού.

Ο 44χρονος τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα κρανίου και αυχένα και φέρει εγκεφαλική αιμορραγία.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η οδηγός του οχήματος υπεβλήθη σε άλκοτεστ και νάρκοτεστ, με αρνητικές ενδείξεις. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Σήμερα το Ιράν θα χτυπηθεί πολύ σκληρά, λέει ο Τραμπ, οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Σήμερα το Ιράν θα χτυπηθεί πολύ σκληρά, λέει ο Τραμπ, οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE