Κυπριακό και παράνομες ενέργειες Τουρκίας συζήτησαν ΥΠΕΞ και αξιωματούχος της ΕΥΕΔ

Κυπριακό και παράνομες ενέργειες Τουρκίας συζήτησαν ΥΠΕΞ και αξιωματούχος της ΕΥΕΔ

Συνάντηση με τη διευθύντρια για θέματα Ευρώπης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) Angelina Eichhorst είχε σήμερα, στη Λευκωσία, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.


Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, η συζήτησή που είχαν ο κ. Χριστοδουλίδης και η κ. Eichhorst επικεντρώθηκε ειδικότερα στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και στις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων και στην ΑΟΖ της Κύπρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.