«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

Αναστολή λειτουργίας από Τρίτη 9/11/21 – Πέμπτη 11/11/21

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι, το οδόφραγμα της οδού Λήδρας θα αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, λόγω κατασκευαστικών εργασιών, από την Τρίτη, 9/11/2021, στις 11.00 μμ, μέχρι την Πέμπτη 11/11/21, στις 11.00 μμ.

Τα σημεία διέλευσης Λήδρα Πάλας και Αγίου Δομετίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και το κοινό παρακαλείται όπως χρησιμοποιεί αυτά τα σημεία διέλευσης κατά την διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας του σημείου διέλευσης της οδού Λήδρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE