«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

Αναστολή λειτουργίας από Τρίτη 9/11/21 – Πέμπτη 11/11/21

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι, το οδόφραγμα της οδού Λήδρας θα αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, λόγω κατασκευαστικών εργασιών, από την Τρίτη, 9/11/2021, στις 11.00 μμ, μέχρι την Πέμπτη 11/11/21, στις 11.00 μμ.

Τα σημεία διέλευσης Λήδρα Πάλας και Αγίου Δομετίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και το κοινό παρακαλείται όπως χρησιμοποιεί αυτά τα σημεία διέλευσης κατά την διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας του σημείου διέλευσης της οδού Λήδρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE