«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

Αναστολή λειτουργίας από Τρίτη 9/11/21 – Πέμπτη 11/11/21

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι, το οδόφραγμα της οδού Λήδρας θα αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, λόγω κατασκευαστικών εργασιών, από την Τρίτη, 9/11/2021, στις 11.00 μμ, μέχρι την Πέμπτη 11/11/21, στις 11.00 μμ.

Τα σημεία διέλευσης Λήδρα Πάλας και Αγίου Δομετίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και το κοινό παρακαλείται όπως χρησιμοποιεί αυτά τα σημεία διέλευσης κατά την διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας του σημείου διέλευσης της οδού Λήδρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE