Σε απευθείας δίκη ο Αζέρος – Σωρεία αδικημάτων εναντίον του και στους πέντε συνεργάτες του

Σε απευθείας δίκη ο Αζέρος – Σωρεία αδικημάτων εναντίον του και στους πέντε συνεργάτες του

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο 38χρονος Αζέρος, εναντίον του οποίο θα υπάρξουν σωρεία κατηγοριών ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση έχει προχωρήσει σε απευθείας δίκη για το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας λόγω και της σοβαρότητας των αδικημάτων. Ο 38χρονος Αζέρος θα κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για τρομοκρατία, συνωμοσία για φόνο, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και άλλα.

Μαζί με τον 38χρονο θα κατηγορηθούν και άλλοι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση. Πρόκειται για δύο 27χρονους από το Πακιστάν, 22χρονο και 32χρονο επίσης από το Πακιστάν και έναν 21χρονο από τον Λίβανο.

Οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης πλέον θα κρατούνται ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι και το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Δίνει λύση στο συντονισμό για πυρκαγιές ο ΠτΔ - Μετονομάζεται το ΥΠΕΣ - Ποιες νέες εξουσίες αναλαμβάνει

Την απόφαση όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες με ευθύνη τη διαχείριση κρίσεων υπαχθούν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE