Σύλληψη 30χρονης οικιακής βοηθού, ύποπτης για κλοπή 14 χιλιάδων ευρώ

Σύλληψη 30χρονης οικιακής βοηθού, ύποπτης για κλοπή 14 χιλιάδων ευρώ

Ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο 30χρονη οικιακή βοηθός, η οποία φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 14 χιλιάδων ευρώ από τον εργοδότη της.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη της, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από την καταγγελία του εργοδότη της, ότι του έκλεψε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.
 
Ανακρινόμενη η ύποπτη φέρεται να παραδέχεται την διάπραξη του αδικήματος, ωστόσο υποστηρίζει πως το ποσό είναι μικρότερο.
 
Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE