Σύλληψη 30χρονης οικιακής βοηθού, ύποπτης για κλοπή 14 χιλιάδων ευρώ

Σύλληψη 30χρονης οικιακής βοηθού, ύποπτης για κλοπή 14 χιλιάδων ευρώ

Ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο 30χρονη οικιακή βοηθός, η οποία φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 14 χιλιάδων ευρώ από τον εργοδότη της.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη του προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη της, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από την καταγγελία του εργοδότη της, ότι του έκλεψε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.
 
Ανακρινόμενη η ύποπτη φέρεται να παραδέχεται την διάπραξη του αδικήματος, ωστόσο υποστηρίζει πως το ποσό είναι μικρότερο.
 
Η 30χρονη τέθηκε υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE