ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως προέκυψαν τα 277 κρούσματα της Παρασκευής

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πως προέκυψαν τα 277 κρούσματα της Παρασκευής

Από τις 56,230 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 4,827 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 51,403 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 227 περιστατικά της νόσου COVID-19, που προέκυψαν ως εξής:

 

  • 59 κρούσματα από 883 δείγματα που λήφθηκαν μέσω της διαδικασίας της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
  • 1 κρούσμα από 2,002 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
  • 27 κρούσματα από 1,510 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
  • 10 κρούσματα από 224 δείγματα που λήφθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων.
  • 2 κρούσματα από 208 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας.
  • 80 κρούσματα από 30,453 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια και σε φαρμακεία.
  • 48 κρούσματα από 20,950 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Λευκωσία

2,447

16

Λεμεσός

831

5

Λάρνακα

592

3

Πάφος

371

6

Αμμόχωστος

204

1

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

179

0

Λεμεσός

316

0

Δημοτική Εκπαίδευση

Λευκωσία

1,575

3

Λεμεσός

871

1

Λάρνακα

442

0

Πάφος

257

1

Αμμόχωστος

155

0

Μέση Εκπαίδευση

 Λευκωσία

4,700

0

Λεμεσός

4,069

9

Λάρνακα

1,747

0

Πάφος

1,365

0

Αμμόχωστος

555

2

Κλειστές Δομές

264

1

Ειδικά Σχολεία

10

0

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE