Διαχειρίσιμες οι πυρκαγιές σε Λόφου και Βατί

Διαχειρίσιμες οι πυρκαγιές σε Λόφου και Βατί

Διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση σε δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το πρωί πάρα την κοινότητα Λόφου και στην περιοχή Βατί, πλησίον της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Συλά, στην επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά παρά την κοινότητα Λόφου κατέκαυσε 3 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα. 

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, 2 από το Τμήμα Δασών και 2 φορητές πυροσβεστικές μονάδες από τις  κοινότητες Λόφου και Αγ.Θεράπων. Από αέρος επιχείρησαν 3 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά στο Βατί κατέκαυσε 3 δεκάρια άγριας βλάστησης, ξηρά χόρτα και σωρούς από παλιά ελαστικά οχημάτων. 

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και παραμένουν μικρές εστίες σε απροσπέλαστες περιοχές.

Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς  εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας και ένα του Τμήματος Δασών καθώς και τέσσερα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE