ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχει προσδοκίες από τον διορισμό Στιούαρτ, λέει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Δεν έχει προσδοκίες από τον διορισμό Στιούαρτ, λέει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου είπε πως η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν έχει πολλές προσδοκίες από τον διορισμό του Καναδού διπλωμάτη Κόλιν Στιούαρτ, στην θέση του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ  στην Κύπρο και Επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, «μαλώναμε με την Σπέχαρ για χρόνια και τώρα θα μαλώσουμε με τον Στιούαρτ. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε στον Στιούαρτ κάτι», είπε.
 
Ο Ερτουγρούλογλου υποστήριξε πως ο Στιούαρτ «δεν θα δεχτεί πράγματα που δεν του κάνουν» και είπε ότι δεν έχει καμία προσδοκία από τον ΟΗΕ.
 
«Γνωρίζουμε ότι ενώ τα Ηνωμένα Έθνη μας αδικούν πραγματικά και καθιερώνουν την ελληνοκυπριακή πλευρά ως κράτος μέλος, δεν θα έχουν ευαισθησίες όπως η ισότητα, η δικαιοσύνη ή η αμεροληψία. Εμείς θα διατηρήσουμε την αποφασιστική μας όρθια στάση», είπε.\

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top