Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Τουλάχιστον 26 παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε φωτιά που ξέσπασε στο σχολείο τους στο Μαραντί, στον νότιο Νίγηρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσαϊμπού Αμπουμπακάρ.


"Αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνονται 26 θάνατοι, υπάρχουν 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά", είπε ο περιφερειάρχης, διευκρινίζοντας ότι τα μικρά παιδιά ήταν "πρωτάκια", μαθητές της προδημτικής τάξης "μεταξύ 5 και 6 ετών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE