Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Δεκάδες παιδιά νεκρά στον Νίγηρα σε πυρκαγιά στο σχολείο τους

Τουλάχιστον 26 παιδιά ηλικίας 5 και 6 ετών έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε φωτιά που ξέσπασε στο σχολείο τους στο Μαραντί, στον νότιο Νίγηρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσαϊμπού Αμπουμπακάρ.


"Αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνονται 26 θάνατοι, υπάρχουν 13 τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά", είπε ο περιφερειάρχης, διευκρινίζοντας ότι τα μικρά παιδιά ήταν "πρωτάκια", μαθητές της προδημτικής τάξης "μεταξύ 5 και 6 ετών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE