Επέκταση λίστας κυρώσεων για Λευκορωσία ζητά ο Βέμπερ - Kατηγορεί Λουκασένκο πως εκβιάζει την Ευρώπη όπως ο Ερντογάν

Επέκταση λίστας κυρώσεων για Λευκορωσία ζητά ο Βέμπερ - Kατηγορεί Λουκασένκο πως εκβιάζει την Ευρώπη όπως ο Ερντογάν

Υπέρ της ισχυροποίησης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τάχθηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ σε ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή τα τεκταινόμενα στα σύνορα Πολωνίας - Λευκορωσίας.

 
«Χωρίς ισχυρά εξωτερικά σύνορα ο Λουκασένκο θα εκβιάζει την Ευρώπη όπως προσπάθησε ο Ερντογάν μέσω της Ελλάδας» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Βέμπερ.
 
«Πρέπει αμέσως να επεκτείνουμε τη λίστα κυρώσεων για τη Λευκορωσία, ώστε να περιλαμβάνει εταιρίες/ πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές τις επιχειρήσεις παράνομης εμπορίας (σ.σ. ανθρώπων) και να στηρίξουμε τις χώρες της πρώτης γραμμής με κάθε δυνατό τρόπο» προστίθεται στην ανάρτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE