Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για τους διορισμούς υπαλλήλων δίνει το Προεδρικό, με γραπτή δήλωση του Μάριου Πελεκάνου.

Όπως υπογραμμίζεται «αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι  ακόμη και σήμερα στην Προεδρία  της Δημοκρατίας, εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE