Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για τους διορισμούς υπαλλήλων δίνει το Προεδρικό, με γραπτή δήλωση του Μάριου Πελεκάνου.

Όπως υπογραμμίζεται «αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι  ακόμη και σήμερα στην Προεδρία  της Δημοκρατίας, εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE