Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Αντιστρέφει τα πυρά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση - «Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ για τους διορισμούς υπαλλήλων δίνει το Προεδρικό, με γραπτή δήλωση του Μάριου Πελεκάνου.

Όπως υπογραμμίζεται «αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι  ακόμη και σήμερα στην Προεδρία  της Δημοκρατίας, εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.