Ποινή φυλάκισης στον 36χρονο που είχε 1200 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού – Ανάμεσα τους και νήπια

Ποινή φυλάκισης στον 36χρονο που είχε 1200 αρχεία παιδικού πορνογραφικού υλικού – Ανάμεσα τους και νήπια

Βοήθεια από την Interpol και Europol είχε ζητηθεί για την πολύ σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Πάφο, μετά τον εντοπισμό εκατοντάδων αρχείων σε ηλεκτρονικές συσκευές 36χρονου Σύρου.

Συγκεκριμένα τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το 2017 μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2021 την ημέρα που είχε συλληφθεί ο καταδικασθέντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 χρόνων στον 36χρονο για απόκτηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Σημειώνεται ότι πρόκειται από τις πιο σοβαρές υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας στην Κύπρο καθώς στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκαν 1200 αρχεία ανάμεσα στα οποία υπήρχαν και νήπια. Μάλιστα, οι έρευνες κατέδειξαν πως η δράση του Σύρου επεκτεινόταν και σε άλλες χώρες.

Η σύλληψη του Σύρου τον Μάρτιο του 2021 προέκυψε μετά από σήμα που λήφθηκε από την Europol, καθώς είχε ανεβάσει αρχείο και το απέστειλε σε άλλους λογαριασμούς, τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενέργησαν άμεσα εντοπίζοντας τον 36χρονο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE